A Ahmet1661 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haz 2023 #1 Paris istanbul hattı notası bilen var mı Son düzenleme: 17 Haz 2023
R Rottenboy Üye Kayıtlı Üye 13 Tem 2023 #2 Aynen ben de bu notayı arıyorum bılen varsa paylasabılır mı ?
E Engizli55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eki 2024 #4 Rottenboy' Alıntı: Aynen ben de bu notayı arıyorum bılen varsa paylasabılır mı ? Genişletmek için tıkla ...
Rottenboy' Alıntı: Aynen ben de bu notayı arıyorum bılen varsa paylasabılır mı ? Genişletmek için tıkla ...
suha28 Moderatör 23 Eki 2024 #5 SOL SOL RE SOL RE DO RE Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ Sİ Sİ LA Sİ DO Sİ Sİ LA X2 DO Sİ DO Sİ LA LA SOL LA RE LA SOL Mİ RE RE DO RE RE DO Sİ Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ Sİ Sİ LA Sİ DO Sİ Sİ LA SOL SOL RE SOL RE DO RE Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ LA LA SOL LA RE LA SOL sade hali
SOL SOL RE SOL RE DO RE Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ Sİ Sİ LA Sİ DO Sİ Sİ LA X2 DO Sİ DO Sİ LA LA SOL LA RE LA SOL Mİ RE RE DO RE RE DO Sİ Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ Sİ Sİ LA Sİ DO Sİ Sİ LA SOL SOL RE SOL RE DO RE Sİ SİDO DO Sİ DO Sİ LA LA SOL LA RE LA SOL sade hali